Vloeren gemaakt met liefde.

Wij repareren en renoveren uw bestaande parketvloer. Hierbij heeft u de keuze om uw parket te voorzien van een lak of (kleur)olie.
Ook voor uitbreiding van een bestaande parketvloer door bijvoorbeeld een aanbouw kunt u bij ons terecht.
Voor uw nieuwe woning hebben wij ook de ervaring en kennis van het plaatsen van nieuwe parketvloeren.
Dit is ook mogelijk op vloerverwarming.

https://lieverdink.nl/brochures-downloads/

Parket en vloerverwarming een comfortabele en duurzame match!

Nieuwbouw huizen worden standaard opgeleverd met vloerverwarming (vaak in combinatie met een warmte-win installatie en ook met vloerkoeling). Ook in renovatie van woningen en bedrijfspanden wordt steeds vaker gekozen voor vloerverwarming. Deze keuze heeft niet alleen te maken met het feit dat vloerverwarming zorgt voor een comfortabele warmte maar vooral ook omdat vloerverwarming minder energie verbruikt dan traditionele verwarming en dus een duurzaam alternatief is.

Parket past heel goed bij vloerverwarming. Want ook parket is comfortabel en duurzaam. Hout is een natuurproduct met een zeer lage CO₂ footprint. Een goed gelegde parketvloer gaat een leven lang mee. En een houten vloer houdt warmte langer vast dan dat andere materialen dat doen. Hierdoor is een parketvloer zeer comfortabel. Kies dus gerust voor parket bij vloerverwarming. En kies je voor een parketvloer waarvan het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen dan kies je ook nog eens voor een milieuvriendelijk product. Geen schadelijke stoffen in huis dus. Parket is dus duurzaam, goed voor het milieu en zeker niet onbelangrijk goed voor een gezond leefklimaat in huis!

Vraag gerust naar de mogelijkheden in onze showroom.