De vloer is de belangrijkste basis.
Het echte hout tot in de perfectie benaderd. Het geselecteerde eikenhout met de mooie nerven en de voelbare structuur, afgewerkt met de speciale ultra matte lak, dat maakt Rivièra Maison Flooring bijzonder.

De eerste collectie is ‘The Long Island Collection’, een schitterende uitstraling in rustige houtstructuren in 6 nieuwe kleuren en verkrijgbaar in maar liefst 12 verschillende mogelijkheden.

De veiligste Pvc vloer heet IPC.
Met de collectie van IPC kunnen wij met trots zeggen dat wij de veiligste Pvc vloer met de meeste keurmerken in huis hebben en klaar zijn voor een gezonde en veilige toekomst. Ipc vloeren zijn getest door TÜV en hebben het hoogst haalbare Proficert Premium-kwaliteit keurmerk behaald (en zelfs ruim overschreden) en voldoen daarom aan de strengste emissie-eisen voor Pvc vloeren, inclusief de nieuwe EN-norm voor gezondeheidsbescherming DIN EN 16516.

✓ Vrij van Phthalaten
Deze chemicaliën worden gebruikt om Pvc plastic zacht en
flexibel te maken.
✓ Vrij van Formaldehyde
Formaldehyde of methanal is een gas met een zeer
onaangename geur.
✓ De meeste keurmerken
Voorzien van de 9 belangrijkste keurmerken.
✓ Vrij van zware metalen
Toxische zware metalen zijn schadelijk voor de gezondheid.
IPC is hier compleet vrij van.
✓ Unieke collecties
Unieke designs en beschikbaar in alle legvormen zoals
planken, tegels en visgraat.


Voor elk interieur biedt Stralon een passende vloer. De drie collecties Triple XL, Wood Pro en Stone Pro geven tal van mogelijkheden voor woon- en werkruimte. De combinatie van klassiek en contrastrijk creëert een eigenzinnige sfeer. De vloeren zijn ontworpen met oog voor detail; natuurgetrouwe dessins met een voelbaar reliëf.
De typische voordelen van vinyl – isolerend, geluiddempend en onderhoudsvriendelijk – maken de keus voor Stralon vanzelfsprekend.