De veiligste Pvc vloer heet IPC.
Met de collectie van IPC kunnen wij met trots zeggen dat wij de veiligste Pvc vloer met de meeste keurmerken in huis hebben en klaar zijn voor een gezonde en veilige toekomst. Ipc vloeren zijn getest door TÜV en hebben het hoogst haalbare Proficert Premium-kwaliteit keurmerk behaald (en zelfs ruim overschreden) en voldoen daarom aan de strengste emissie-eisen voor Pvc vloeren, inclusief de nieuwe EN-norm voor gezondeheidsbescherming DIN EN 16516.

✓ Vrij van Phthalaten
Deze chemicaliën worden gebruikt om Pvc plastic zacht en
flexibel te maken.
✓ Vrij van Formaldehyde
Formaldehyde of methanal is een gas met een zeer
onaangename geur.
✓ De meeste keurmerken
Voorzien van de 9 belangrijkste keurmerken.
✓ Vrij van zware metalen
Toxische zware metalen zijn schadelijk voor de gezondheid.
IPC is hier compleet vrij van.
✓ Unieke collecties
Unieke designs en beschikbaar in alle legvormen zoals
planken, tegels en visgraat.


De inrichting van je huis begint bij de vloer. Een zorgeloze vloer, want je hebt wel wat anders te doen dan schuren, boenen, poetsen en vegen. Dat weten ze bij Hoomline als geen ander. De vloeren van Hoomline zijn door de vloerexperts van Intertap uitgezocht met als uitgangspunt: een vloer om op te wonen. Een vloer die een stootje kan hebben, door de nieuwste technische ontwikkelingen en een uitgekiend assortiment in laminaat, parket en Pvc vloeren om uit te kiezen. Hoomline, van alle vloeren thuis.

Fortes Floors biedt u de betere Pvc vloeren. Wij leveren ze in prachtige kleuren en met de natuurlijke uitstraling van hout. Onze Pvc vloeren zijn daarnaast geluiddempend, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vloerverwarming. Fortes Floors levert Pvc vloeren met een natuurgetrouwe look. Onze vloeren hebben voelbare houtnerven en zijn dan ook niet van echt hout te onderscheiden.

Voor elk interieur biedt Stralon een passende vloer. De drie collecties Triple XL, Wood Pro en Stone Pro geven tal van mogelijkheden voor woon- en werkruimte. De combinatie van klassiek en contrastrijk creëert een eigenzinnige sfeer. De vloeren zijn ontworpen met oog voor detail; natuurgetrouwe dessins met een voelbaar reliëf.
De typische voordelen van vinyl – isolerend, geluiddempend en onderhoudsvriendelijk – maken de keus voor Stralon vanzelfsprekend.

Designvloer van vinyl
In de serie Expona Design Flooring vindt u bij ons een ruime keuze in designvloeren voor uw eigen huis of voor een project. Dit hoogwaardige vinyl is makkelijk in onderhoud en geeft een nieuwe dimensie aan creatieve vloervormgeving. Of het nu hout-, steen- of metaaldecors betreft: de innovatieve print- en stempeltechnieken geven onze vinylvloer een natuurlijk effect. Designelementen en op maat gesneden designdelen bieden extra mogelijkheden bij de vormgeving van de vloer. Voor een onmiskenbaar eigen sfeer, passend bij uw persoonlijke stijl.